Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

ЦСКА иска разваляне на договора за телевизионните права

ЦСКА иска разваляне на договора за телевизионните права

Novsport

ЦСКА ще завърши до броени дни бунгалата в Панчарево.

Паралелно се работи и по трети терен, който е в напреднала фаза. Оттам насетне клубът е изготвил два проекта със следващите си цели.

Те включват изграждането на още две нови игрища, които ще са с естествена и с изкуствена трева. В плановете на армейците е и вдигането на двуетажен хотел, където ще бъдат настанени юношите от школата. Той ще се намира в самото начало на базата, около стрелбището.

Порутената му сграда пък е планирано да се събори, но за това трябва да се изчака малко повече време. Идеята е на мястото на стрелбището да бъдат построени нови сгради от административен характер, както и ресторант. В този комплекс играчите от школата не само ще живеят, но и ще учат. Стрелбището в момента е в ужасяващо състояние и на практика е руина. То се намира точно в началото на базата и е първата гледка, на която попадат посетителите.

Това обаче е подвеждащо с оглед цялостната ситуация в Панчарево. Базата вече придобива все по-добър вид с готовите си два терена и съблекални, а бунгалата в процес на завършване. Разходите по Панчарево в последната година са около 3 млн. лв., пише „Тема спорт”.

Междувременно стана ясно, че ЦСКА възнамерява да организира среща във връзка с договора за тв правата през следващата седмица. Ръководството на червените е имало предварителни разговори с няколко други клуба, които също са недоволни от контракта. Административният директор на армейците Милко Георгиев сам предложи на останалите участници в Първа лига да се свържат с ЦСКА, за да се потърси общо решение."Отправяме апел за телевизионните права - обмисляме вариант как да развалим този договор. Не може фирма, която е 100% собственост на един футболен клуб, да държи правата и да разпределя парите на всички", каза Георгиев пред телевизия ВiT.

Сред поддръжниците на армейците в настоящата ситуация с договора са Левски, за което призна Георгиев, и Славия. Президентът на белите Венци Стефанов неведнъж е атакувал фирмата посредник за тв правата във връзка с договора и преди дни заяви в интервю за "Тема Спорт", че иска преразглеждането му. От ЦСКА са имали контакти и с други клубове и през новата седмица се очакват повече новини в тази насока.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша