Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

ЦСКА ще завърши бунгала­та в Панчарево през август

ЦСКА ще завърши бунгала­та в Панчарево през август

Novsport

ЦСКА ще завърши цялостното реконструиране на бунгалата в Панчарево през август.

"Работата върви при добри темпове. По всяка вероятност през следващия месец те ще бъдат завършени. Вече се действа по обзавеждането им", уточни спортният директор на клуба Пламен Марков пред "Тема Спорт".

Самият той преди време заяви, че бунгалата са превърнати в "малки къщи". Всяко едно вече ще е за двама играчи (преди бяха за 4-ма), като те ще са настанени в отделни стаи. Поставени са топлоизо- лации и нови покриви. Бунгалата са един от елементите в Панчарево, на които ръководството обръща най-голямо внимание и желае да са в перфектно състояние. По тях се работи вече повече от половин година. Твърде вероятно е от края на август отборът да провежда там лагерите си преди мачове в София.

Паралелно с това се действа и по изграждането на трети терен в Панчарево, но там все още не е стартирало поставянето на тревното покритие. Разчетите сочат, че игрището ще е готово през октомври.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша