Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Шеф в Берое: Берое вече показа, че може да се надиграва с Лудогорец

Шеф в Берое: Берое вече показа, че може да се надиграва с Лудогорец

Novsport

Спортният директор на Берое Валентин Грудев говори преди гостуването на старозагорци в Разград на Лудогорец.

„Мачът е така да се каже атестат за състоянието на Берое срещу най-силния отбор в България. През всички тези години Лудогорец се доказа като най-силния отбор в България. Сега, след като приключи участието си в Лига Европа, допълнително ще вложи сили в първенството. Ние сме готови и подготвени за този мач. Очаквам на първо място добра игра и добро представяне от нашия отбор“, коментира Грудев.

„Смятам, че нашите футболисти трябва да се абстрахират от това, че играем на терена на Лудогорец. Домакинският фактор понякога чисто психологически натежава, но мисля, че в случая не трябва да повлияе на играта на нашия отбор. Ние трябва да излезем и да се надиграваме с Лудогорец като равен с равен. Отбори, които се защитават изцяло срещу Лудогорец нямат почти никакъв шанс, защото те имат много класни футболисти. Вярно е, че Локомотив Пловдив игра по този начин и постигна победа в Разград, но това е изключение“, добави той.

„Допуснахме доста тежки загуби от Лудогорец и ЦСКА през миналия сезон. Тази година и срещу двата отбора мисля, че се представихме достатъчно прилично. В 80% от мача срещу Лудогорец диктувахме ние ситуациите. Срещу ЦСКА изцяло диктувахме събитията на терена през първото полувреме, както и донякъде в края на мача. Липса на малко късмет не ни позволи да постигнем победи и в двата мача. Ние показахме пред нашата публика, че може да се надиграваме с тези отбори, като равен с равен. Срещу Лудогорец, Берое ще излезе и ще се стреми да покаже приятна игра, каквато винаги сме демонстрирали“, продължи спортният директор на Берое.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша