Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Шеф в Левски: Ще организираме обучение в клуба, за да запознаем играчите с новите правила за засада

Шеф в Левски: Ще организираме обучение в клуба, за да запознаем играчите с новите правила за засада

Novsport

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов бе бесен от съдийството при загубата на "сините" от Верея с 0:2 в Стара Загора.

"Има разочарование, но аз, който рядко говоря след мач, сега ще си позволя да го направя. Този кръг явно маркира въвеждането в употреба в българския шампионат ново правило за засада. Аз съм шокиран. На полувремето изгледахме повторенията и без да се използва специален софтуер се вижда, че нашият отбор бе ощетен с два гола", започна Иванов.

"Искам да се обърна към БФСда ни дадат контактите на кума на г-н Караманджуков от Лудогорец, който бе един от арбитрите на двубоя и отмени гола, за да може да организираме обучение в нашия отбор и да запознаем играчите с новите правила за засадата".

"Когато нещата са очевидни, аз имам задължение към нашите фенове и клуба да посоча очевидните неща, когато се знаят имената също. Играта на отбора ще оставя на Даниел Боримиров да я коментира. Казвам само впечатленията си от провеждането на срещата, което е скандално", обяви изпълнителният директор на "сините".

"Не мога да коментирам Делио Роси колко ще струва на Левски. Не сме обсъждали дали ще иска да се прави нова селекция. Едва ли обаче ще остане доволен от днешната игра", сподели Иванов."За всички е очевидно, че сме тръгнали по един нов път, по който да функционира Левски и да играе отборът. С г-н Роси ще работим това да стане реалност".

"Бюджетът на Левски не е "доста раздут". Селекцията, която направихме е събразена с нуждите на отбора и бюджетната рамка. Трансферният прозорец е още отворен", завърши Красимир Иванов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша