Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Шеф на Берое: Можем да преборим Левски за третото място

Шеф на Берое: Можем да преборим Левски за третото място

Novsport

Спортният директор на Берое Валентин Грудев говори за новото попълнение Рубен Бригидо и неговото привличане под Аязмото. Грудев сподели и очакванията си за пролетния дял и каква е постижимата цел пред тима.


"Наблюдавахме Бригидо в няколко мача на живо, след като ни беше препоръчан. Гледахме го преди Нова година в срещи от кипърското първенство. Имахме наблюдение и от български играчи в кипърския шампионат, които изказаха добро мнение за него. Така че сме запознати отлично с неговите качества и смятаме, че той е човекът, който на този етап ни е нужен.


"Амбицията на спортно-техническото ръководство, говоря в мое лице и това на треньорите, е на първо време класиране в първата шестица. Следващата задача е задължително да се преборим за място в Лига Европа".


"Не е нещо непостижимо да преборим Левски за третото място. Но нека гледаме поетапно на задачите си. Първо ни чакат още шест мача за приключване на първия дял от шампионата и после ще гоним другите цели. Смятам, че Берое има сили за тройката и на всеки от лидерите ще му е трудно срещу нас", заяви Грудев пред Тема спорт.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Ботев
Етър
Лудогорец
Верея
Витоша