Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Верея (Стара Загора)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Ще има "тежки санкции" за съдиите на Верея - Левски

Ще има

Novsport

Шефът на съдийската комисия Петър Петров призна за множеството грешки на мача Верея - Левски. Той е на мнение, че страничните съдии не са отговорили на нивото на Първа лига. Те допуснаха множество груби грешки в хода на срещата, която завърши 2:0 за старозагорци.

Левски пусна жалба, а решението на комисията ще стане ясно в следващите дни.

"Има жалба от Левски и до три дни ще обявим какво решение взимаме. Признавам, че бяха допуснати груби грешки и ще има тежки санкции към реферите. Те не отговарят на нивото на Първа лига. В мача на Витоша и Лудогорец също имаше грешки на единия асистент", каза Петър Петров.

Той говори и за нападките от страна на Боримиров, че съдийството е тенденциозно.

"Аз не деля съдиите на синове, братя, кумове и сватове. Има си ранглиста и така се избират съдиите. Грешки се допускат и не мога да приема конспирациите. Не можем да назначаваме международни съдии във всеки мач. Не и в мачове като Верея - Левски и Витоша - Лудогорец. Това не са дербита, а трябва да се дава възможност за развитие на младите съдии. Международните рефери трябва да получават почивка за вътрешните мачове", добави Петров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Септември
Етър
Пирин
Лудогорец
Верея
Витоша