2,5 млн. евро чака Ботев Пд за Неделев

2,5 млн. евро чака Ботев Пд за Неделев

Novsport

01-05-2019, 10:19

Звездата на Ботев Пд Тодор Неделев поиска трансфер в чужбина след боя с 2:0 над ЦСКА в Първа лига. Националът отново наказа „червените" с гол и асистенция и за пореден път доказа, че е безспорния №1 в българското първенство.

Неделев записва може би най-силния си сезон, а според водещи мениджъри цената му през последната година се е повишила около два пъти. Очаква се от Ботев да се опитат да продадат звездата си за сума в порядъка на около 2,5 млн. евро, пише "България днес". 

„Цената му в момента е между 2 и 3 млн. евро - разкриват от мениджърските среди. - Неделев е следен от доста клубове и сега е точният момент да бъде продаден. Преди време цената му беше изкуствено завишена, което спря кандидатите." 

Неделев вече бе продаден от Ботев за 3 млн. евро на германския „Майнц" през 2013 г., но не успя да се наложи в Бундеслигата и се върна в Пловдив срещу далеч по-малка сума. Сега Тошко отново е амбициран да се докаже в чужбина.

Неделев на няколко пъти отказа оферти на ЦСКА, Лудогорец и Левски. От Борисовата градина вероятно ще направят последен опит да вземат Тошко това лято, но няма как да платят исканите над 2 млн. евро. 

Източник: Novsport

Последни новини