Австриец разтрогна със Септември, дължат му пари

Австриец разтрогна със Септември, дължат му пари

Novsport

05-01-2018, 17:33

Австриецът Патрик Весели разтрогна договора си със Септември. Контрактът му е прекратен без предизвестие заради неполучени заплати, обявиха от СТК на БФС. Преди Нова година от клуба обявиха, че защитникът си тръгва защото не влиза в сметнике на треньора Николай Митов за пролетния дял от пъревенството.

По същата причина вратарят Георги Аргилашки скъса с Верея.

"СТК констатира прекратяване на трудовите договори без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК на следните футболисти:

Георги Рангелов Аргилашки с ФК „Верея” СЗ – считано от 19.12.2017 г. 

СТК констатира предсрочно прекратяване на договора между ПФК „Септември“ Сф и състезателя по футбол Патрик Весели, на основание чл.IX ал.3 от трудов договор № 491/20.10.2017 година, считано от 20.12.2017 г.

Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора, съгласно чл. 38, ал.6 от Правилтника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС", се казва в официалното съобщение на централата.

Източник: Novsport