Адвокатът на "армейците": Движим се с добри темпове

Адвокатът на

Novsport

19-09-2019, 07:59

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов говори накратко за "Тема Спорт" във връзка с текущите процеси около стадиона, а също и търга за активите на фалиралото дружество ПфК ЦСКА АД.

"В момента правим необходимите съгласувки по визата. Вече имаме такава с архитект Ковачев спрямо ПУП-а на Борисовата градина. Подадохме към Министерството на културата, остана и с РИОСВ да съгласуваме всичко. Ние сме обещали, че няма да засегнем растителността в Борисовата градина. Оттук чакаме учредяването на съвместното дружество с държавата, което е най-важната следваща стъпка. За да може да започнем да наливаме пари, както се казва. Засега вървим в добри темпове и срокове, дано всичко продължи да се движи така. Имаме съдействие от институциите, ние също осигуряваме такова", каза Трендафилов.

"Около търга новото е, че съдийката по делото е разпоредила на синдика да й представи решение на Варненския окръжен съд за имотите край морето. Явно съдията ще иска да го съобрази при разпределението на парите, но по какъв начин - мога само да предполагам. За мен най-логичното нещо е оценката на активите да се намали със стойността на имотите. Но това е само мое тълкувание, не знам какво ще реши съдът", допълни Трендафилов.

Източник: Novsport

Последни новини