Адвокатът на ЦСКА: След като придобием активите, ще можем да си потърсим правата в съда и емблемата няма да се ползва от други лица

Адвокатът на ЦСКА: След като придобием активите, ще можем да си потърсим правата в съда и емблемата няма да се ползва от други лица

Novsport

17-08-2019, 15:14

 Станислав Трендафилов - адвокатът на дружеството "Ред Енимълс", коментира вчерашното обявление на съда, касаещо емблемата и активите на ЦСКА.

"Все още не сме получили официално обявлението, за да видим какви са мотивите на съда. 7-дневният срок ще започне да тече от деня, в който го получим. Знаете, че има един актив, който няма как да ни го прехвърлят, защото не беше присъден на клуба - земите край Бяла. От това обявление на съда излиза, че ще платим за нещо, което не е наше. Но може и да има някакви мотиви, така че първо трябва да се запознаем с тях, преди да коментираме. Фактът е, че ние сме платили 8-те милиона. Каква е стойността на земите край Бяла не знам точно, защото трябва да им се направи оценка. Точно колко струва този имот в момента нямаме информация", каза Трендафилов пред "Тема Спорт".

"Въпросът е как ще валидираме тази продажба на активите, за да знаем, че ще получим това, за което сме платили. Това вероятно ще стане ясно от мотивите на определението на съда. Също така юридически, след като придобием активите, ще можем да си потърсим правата в съда и емблемата на ЦСКА да не се използва от други лица. Но нека първо да придобием активите", допълни адвокатът.

Източник: Novsport

Последни новини