Акрапович: Говорим едно преди мача, а после показваме съвсем друго

Акрапович: Говорим едно преди мача, а после показваме съвсем друго

Novsport

24-08-2018, 23:46

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе много разочарован след поражението с 0:2 от Черно море в мач от шестия кръг на Първа лига. Сръбският наставник потвърди, че футболистите му са „върнали газта” по време на тренировъчните занимание, а това не се е понравило на специалиста след успеха над Ботев Пловдив в дербито на Пловдив. Акрапович потвърди, че Локомотив го чака тренировка в седем сутринта в събота.

„Много съм разочарован. Знаех, че ще бъде тежко след дербито с Ботев, но искахме последните шест дена да сме на добро ниво. Първите 15-20 минути имахме добри положения, но не успяхме и ни наказаха”, бяха първите думи на Бруно Акрапович след мача.

„Преди първия им гол имахме ситуация двама на двама, но не се разбрахме при атаката. Сега ще имаме тренировка от 07,00 часа сутринта и ще поясним някои неща. Няма да позволявам такива неща да се случват. Говорим едно преди мача, а после показваме съвсем друго. Днес бяхме много емоционални, а причината бе мача с Ботев. На тренировка сме малко отпуснати и това ще се промени. Може да се каже, че влязохме в мача с Черно море с прекомерно самочувствие. Искам отборът да се стабилизира на това ниво, което показвахме последните мачове. Трябва да останем в горната част на първенството и да подобрим нивото. Това е моя работа и аз ще говоря с играчите да работим”, сподели наставникът на Локомотив.

„Ботев Враца имат ясен стил на игра, който ми допада на мен. Има време до този мач и ще направим всичко възможно, за да не им бъде лесно”.

Зная, че всичко в клуба е наред. Според мен няма никакви проблеми и държим отбора на дистанция от всичко друго. Тези информации не са извинение за загубите. Ситуацията може да се стабилизира след добри игри. Винаги заставам зад футболистите ми. Аз съм виновен за днешната загуба. За всеки проблем, какъвто има може да се говори с мен. Феновете също могат да го сторят. Искам комуникация със всички, тъй като това е важно”, завърши Акрапович.

Източник: Novsport

Последни новини