Акрапович: Искам финал за Купата

Акрапович: Искам финал за Купата

Novsport

05-04-2019, 22:20

 Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович не скри раздразнението си от пропуснатата победа над Славия в двубоя от Първа лига. Специалистът посочи достигането до финал за Купата на България като цел номер 1 пред тима си.

В полуфиналите Локомотив играе със столичния Септември и целта изглежда напълно постижима. В другия полуфинал играят Ботев Пд и ЦСКА.

"Вкарахме ранен гол, но не успяхме да задържим аванса си. Дадох почивка на доста от титулярите, но момчетата на терена доказаха мястото си в състава. При гола за Славия показахме липса на дисциплина.

Трябваше да вкараме втори гол, но играчите подцениха положенията, които имахме. Да, ядосах се при гола в нашата врата, защото загубихме глупаво топката и им позволихме да стигнат до фаул и съответно до попадение. Нямаме какво да губим до края на сезона, играем на два фронта. Локомотив има бъдеще, направена е добра селекция от млади играчи на по 22-24 години. Не се притеснявам от физическото състояние на играчите ми. Искам три победи над Септември и да стигнем до финал с качествена игра", каза Акрапович.

Източник: Novsport

Последни новини