Акрапович: Не искам да има спокойствие

Акрапович: Не искам да има спокойствие

Novsport

24-08-2018, 08:41

Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович обяви, че прави всичко възможно футболистите му да не се чувстват успокоени след трите поредни победи, които записаха в Първа лига.

„Самият аз не допускам да има спокойствие в отбора. Трябва постоянно да има напрежение, за да може и конкуренцията да е здрава и резултатите да се подобряват. Никой не трябва да живее с мисълта за предишния мач, а за този, който предстои.

Сега срещу Черно море ще бъде много тежко и всички трябва да са концентрирани, за да си свършим работата, ако искаме да спечелим", обяви босненецът пред „Меридиан мач".

Той уточни, че няма проблем с контузени футболисти и ще може да избира от най-доброто, с което разполага след последната тренировка преди двубоя, която бе снощи от 19.00 часа.

„Аралица също тренира, нямам проблеми с групата. Единственото ограничение е това, че имам четирима души с паспорти извън ЕС и не мога да разчитам на всички.

За мен Мустафа е добър футболист, който тренира здраво, представя се добре и се старае, но на този етап не мога да го използвам. Сигурен съм обаче, че ще дойде и неговият момент", каза още Акрапович.

Треньорът на Локо си пожела отборът му да се представи днес по същия начин, по който игра в първото полувреме на последния двубой с Черно море. Тогава, в реванша от мача за седмото място „черно-белите" поведоха с 2:0, но впоследствие допуснаха изравняване и двубоят бе решен в полза на „моряците" след продължения.

„Знам, че онова полувреме бе най-силното, откакто поех отбора и така искам да играем винаги. Тогава през втората част се случиха контузии и имаше умора. Надявам се сега да не е така", каза още Акрапович.

Източник: Novsport

Последни новини