Акрапович: Не се сърдя за дузпата, но я имаше

Акрапович: Не се сърдя за дузпата, но я имаше

Novsport

30-09-2018, 22:42

На видео гледах ситуацията с дузпата. Има повличане. Ако има засада, има. Не се сърдя за дузпата, но я имаше, коментира треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович след  нулевото реми с Етър. 

„Не съм довoлен от резултата. От играта - да. Балъков знае как да си постави отбора си. Имахме по-добри положения и една дузпа, която бе стопроцентова“, каза още Акрапович.

„Малко късмет трява при някои атаки. Имахме хубави положения. Митко Илиев и Аралица, например имаха страхотни взаимодействия. След това Аралица имаше пак стопроцентов шанс. Езе - също. Контролирахме мача. Етър е добър на контраатаки. Те така побеждаваха. Правеха бързи контри, ние успяхме да пресечем тези неща. Имахме положения, но не успяхме да вкараме гол“, добави треньорът.

„Мачът наистина бе шахматна партия. Горе-долу знаех как ще играят. Знам, че Краси (б.р. - Балъков) залага на дисциплината и реда. Трудно е да се играе срещу такива тимове. Поздравления за Краси и работата му“, каза още Акрапович.

Запитан за битката за Европа, той обясни: „Ние ще направим всичко възможно да играем модерен футбол и искаме да продължаваме така да сме дисциплинирани. Ще бъде трудна битката за топ 6. Сега трябва да се преборим с Берое и искаме там да се представим по-най-добрия начин“.

„Имаме сили да вземем точки от всекиго. Трябва да сме внимателни, да сме дисциплинирани и да не летим във въздуха, въпреки добрите резултати“, отсече за финал Акрапович.

Източник: Novsport

Последни новини