Акрапович: Не съм притеснен за поста си, а за отбора и феновете

Акрапович: Не съм притеснен за поста си, а за отбора и феновете

Novsport

04-12-2018, 20:14

„Не вкарахме стопроцентов шанс и после всичко се обърна. Така е във футбола – като не вкараш, получаваш гол.“

Така Бруно Акрапович коментира поражението на Локомотив от Ботев с 0:2 в дербито на Пловдив, играно във вторник вечер на „Лаута“. 

„Имахме страхотни възможности, но ги пропуснахме, това не ни се случва за първи път, а после е много трудно да се вдигнат играчите. Опитахме всичко - сменихме схемата, имахме шансове и подобрихме играта си, но получихме втори гол и сякаш всичко приключи. Преди дербито предупредих футболистите, че съперникът ни има много добри футболисти. Не можеш да научиш играчите как да вкарат гол. Те го правят на тренировка, но е нужно самочувствие, за да го сториш и по време на мач. Този гол на Неделев реши всичко, после не можахме да се съвземем“, каза Акрапович.

„Мачът бе 50 на 50, но направихме две грешки и загубихме три точки. Имахме своите възможности, но когато нямаш крайни защитници, трябва да измислиш нещо друго. Не мога да кажа нещо лошо за нито един играч, защото те се раздадоха максимално. Понякога обаче липсва качество, класа и късмет. Имаме много млади играчи, които трябва още много да се учат, но след време ще покажат класата си“, посочи спецът, който бе попитан дали се притеснява, че може да бъде уволнен.

„Аз не се притеснявам за поста си, мисля само за отбора си и за нашите верни фенове. Винаги давам всичко от себе си, но други трябва да решават дали е успешно това, което правим. Всички се притесняваме от липсата на победа в последните мачове. Аз и момчетата не сме доволни от това, че не печелим и не взимаме точки, което е лошо.“

Източник: Novsport

Последни новини