Акрапович: Още не сме преговаряли за нов мой договор

Акрапович: Още не сме преговаряли за нов мой договор

Novsport

27-10-2018, 14:56

Старши треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович сподели, че все още не е започнал преговори със собственика Христо Крушарски за нов договор. Наставникът говори след победата с 2:1 над Витоша Бистрица в мач от 13-ия кръг на Първа лига. Специалистът пристигна на „Лаута“ през октомври миналата година.

„Доволен съм само от някои неща, които направихме днес в мача. Имаше такива, които бяхме отработили. Допуснахме и един гол, но след това отново се активизирахме. Вижда се, когато действаме като отбор и организирано, и когато някой сам иска да прави нещо”, сподели наставникът.

„Трябва да работим още, имаме добър отбор. Можем и повече и по-добре да се представяме.”

„Нямам информация за преговори. Всеки ден сме в контакт със собственика на клуба. Да, ако човек е доволен с всичко в един клуб, иска и да остане и да работи. Но още не сме преговаряли за нов мой договор.”

„Искам да налагам и адаптирам млади хора, но не е лесно да се влезе в първия отбор от академията. Със сигурност ще давам шансове на млади играчи.”

„Искаме да се реваншираме на Дунав Русе, сега за Купата на България. Не се представихме, така както искахме в миналия мач. Извинявам се, ако съм реагирал емоционално, като казах, че ми е „жал за българския футбол”, но ако се получават подобни грешки в мач, затова коментирах така. Трудно се връщаш назад, ако се получават грешки от някой друг (от съдията – бел.ред.). Извинявам се, ако съм обидил някого с това изказване”, завърши Акрапович.

Източник: Novsport

Последни новини