Акрапович с нов опит да покаже нападателен Локомотив

Акрапович с нов опит да покаже нападателен Локомотив

Novsport

10-03-2018, 08:09

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович обмисля да направи промени в нападение за днешния двубой срещу Берое.

Черно-белите ще преследват трите точки, въпреки че вече нямат шанс да влязат в първата шестица -два кръга преди края на редовния сезон те не могат да достигнат Верея, който затваря Топ 6.

Най-вероятно на резервната скамейка срещу старозагорци ще остане Буна. Така Анте Аралица ще започне зад нападателя, а атаката ще бъде водена от Михалевич. Треньорът на смърфовете Бруно Акрапович има проблеми с окомплектоването на отбраната. Наказан за мача е Димитър Велковски. Той натрупа 5 жълти картона от началото на кампанията.

Добрата новина за треньора е, че в състава след санкция се завръща Мухамед Муса. Акрапович иска да зарадва феновете на Локо с нападателен и най-вече с резултатен футбол. От началото на кампанията тимът има отбелязани само 11 гола на "Лаута" в двубои от Първа лига. По-малко у дома са вкарали само последният в класирането Витоша Бистрица (9), както и Черно море (8) и Дунав (8).

Треньорът на Берое Александър Томаш пък ще ротира състава за гостуването на Локомотив заради тежката програма на тима в изминалите кръгове. Предишните два мача на заралии бяха срещу тимове от Топ 3. Очаква се атаката да води Серджиу Негруц. Румънецът така и не успява да се пребори за титулярно място. От началото на кампанията той е бил на терена в 17 шампионатни двубоя - в повечето от тях като резерва.

Мартин Камбуров, който е легенда на Локомотив Пловдив, ще остане на пейката, а дори може да не попадне сред 18-те. Най-вероятно шанс за изява ще получи и Кохей Като.

Добрата новина за Александър Томаш е завръщането в състава на изтърпелите наказания Педро Еуженио и Борислав Цонев. 

Източник: Novsport

Последни новини