Акрапович: Чиста засада, за мен това бе нарочно!

Акрапович: Чиста засада, за мен това бе нарочно!

Novsport

07-05-2019, 22:41

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира загубата с 0:2 от Етър на „Лаута“ в първия плейоф от битката за местата от седмо до десето в Първа лига.

"Съдийска несправедливост, да. Единственото положение, което Етър имаше, беше наша грешка. След това нов наш пропуск и 0:1. Но това е всичко, което Етър създаде. Не разбирам как не беше маркирана засада на Дани Младенов! За мен това е нарочно! Няма как да е иначе. За мен това е голям въпрос! Ако трябва да се занимаваш със съдийство, няма как да не виждаш, че това е засада. Или си професионалист, или не си на игрището. Феновете ни помогнаха през втората част, създадохме две-три добри положения, но не успяхме да ги вкараме“, каза Акрапович говори пред DIEMA SPORT

„Бяхме уморени, с човек по-малко играхме. Дадоха футболистите всичко от себе си, няма да им казвам нищо лошо. В Търново ще търсим ранен гол, ще опитаме да пресираме Етър максимално високо, във футбола всичко е възможно. И самият собственик на клуба не хареса това, което се случи. Дори да протестираме обаче няма как да върнем времето назад, жал ми е за футболистите и усилията им. Вторият мач можеше да бъде по-интересен. Договорът ми е до декември 2019 година, няма нищо ново. Нон стоп се спекулира с моето бъдеще. Дал съм дума на президента, той ми дава договор. Не трябва бъдещето на един треньор да зависи от един мач. Аз искам повече от всичко да спечелим финала с Ботев, той е голямата цел за нас", допълни той. 

Източник: Novsport

Последни новини