Акрапович ще брани поста си срещу Берое

Акрапович ще брани поста си срещу Берое

Novsport

02-03-2019, 08:22

Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев призова за подкрепа феновете в днешния мач с Берое. Зума изрази надежда, че привържениците ще заровят томахавките и ще започнат да пълнят "Лаута".

Както е известно, част от публиката на черно-белите е на нож с ръководството. Столът на треньора Бруно Акрапович също се клати. Треньорът ще трябва да промени коренно играта на тима, ако иска да запази поста си.

Локо стартира добре пролетния дял на първенството - 1:1 на „Герена" срещу Левски, но след това падна с 0:2 от Септември на "Лаута" и загуби със същия резултат гостуването си на Етър. В тези срещи тимът бе надигран. Отборът има големи трудности, когато трябва да диктува събитията на терена, а атаката е прекалено ялова.

Затова и днес се очакват промени по състава. Очаква се Аралица да бъде върнат на върха на нападението, а Ожболт да действа по едното крило. От стартовия състав ще изпадне едно от новите попълнения Марич - той се представи много слабо на "Ивайло" срещу Етър. Железничарите вече загубиха шансове за първата шестица, но тимът трябва да започне да влиза във форма, защото е в борбата за купата. Днешният сблъсък срещу силен тим като Берое ще покаже дали черно-белите са на прав път.

Междувременно треньорът на Берое Александър Томаш получи добри новини в часовете преди мача с Локо Пд. Лекарският щаб на тима успя да вдигне за визитата на "Лаута" крилата Педро Еуженио и Рубен Бригидо. Възстановен от травма е и халфът Владимир Гаджев, който за първи път тази пролет влезе в групата на тима. Очаква се обаче бившият халф на Левски да остане на резервната скамейка.

Томаш надали ще прави промени по състава, който в миналия кръг започна срещу Дунав (1:0). Ако има рокада, то тя може да бъде в центъра на отбраната, където да започне Алкан. Старозагорци започнаха сезона с изненадваща загуба от Септември с 0:1 на националния стадион. След това тимът постигна две победи с по 1:0. Срещу Дунав играта бе на ниво - създадени бяха много положения, но куцаше реализацията им. Сега Томаш се надява Камбуров да има ден и да вкара на бившия си тим.

Източник: Novsport

Последни новини