Александър Томаш: Трябва да бъда по-строг

Александър Томаш: Трябва да бъда по-строг

Novsport

30-09-2018, 17:41

Треньорът на Берое Александър Томаш остана разочарован си от поредната издънка на тима му като гост. Старозагорци направиха 1:1 при визитата си на Дунав в Русе.

„Естествено, че съм разочарован и то най-вече от начина, по който се случиха нещата. Може би това е един от най-слабите ни мачове. Въпреки всичко през първото полувреме създадохме достатъчно положения, за да затворим мача. Не успяхме. На полувремето точно това казах на играчите - срещу нас има агресивен отбор“, коментира Томаш. 

„Дали центрираната топка или последният пас, все нещо не ни се получи. Ако бяхме вкарали втори гол, щяхме да затворим мач. Срещу нас излизат пределно мотивирани. На хартия сме по-добрият отбор, но когато не го покажем на терена това се обезсмисля. Разочарован съм“, призна още специалистът. 

„Трябва да променя отношението си и да бъда по-строг в определени ситуации. Не мога да говоря за кардинални промени защото това са тежки думи. Тази продукция е под всякаква критика, ако искаме да се съревноваваме с големите“, продължи той.

„Не мога да кажа, че имаме проблем при центриранията. Ние сме отбор, който няма допуснат гол от статично положение. Някои играчи влязоха в голямо самочувствие, бих казал арогантно, в мача. Няма смисъл да се оправдаваме“, каза още треньорът.

„Проблемът при нас е, че целите и амбициите на треньорите, понякога могат да са в тежест на някои футболист. Не обичам да живуркам. Има някакви моменти, в които не ми харесват в някои ситуации. Това което правим на тренировка, трябва да го пренесем и на терена. Всички отбори са на 100% срещу нас. Публиката много ни помага, когато играем у дома“, сподели Александър Томаш.

Източник: Novsport

Последни новини