Александър Тонев с дебют за Ботев Пд в сряда

Александър Тонев с дебют за Ботев Пд в сряда

Novsport

25-03-2019, 10:53

Крилото на Ботев Александър Тонев е заминал за Лондон, съобщи plovdivnews.bg. Футболистът е в английската столица по лични дела и ще се прибере в Пловдив днес. Очаква се той се включи в тренировката на жълто-черните. Смяташе се, че той ще играе в спаринга срещу Локо София, който бе загубен с 1:2, но треньорът Николай Киров прецени да не рискува с пускането му в игра. Вероятно Тонев ще направи дебют, макар и в неофициален мач, в сряда, когато Ботев играе контрола с Борислав Първомай. В нея ще бъде отиграна част от тактиката на жълто-черните за гостуването на Левски в неделя на "Герена".

В същото време Николай Киров отрече да има интерес към вратаря на Витоша Бистрица  Християн Василев. Треньорът заяви, че желанието му е ръководството на клуба да постигне споразумение с Даниел Кайзер. Договорът на поляка изтича и той все още не е подновен. Интерес към 27-годишния страж има и Левски.

Днес ръководството на Ботев Пд ще има сбирка. На нея Киров ще повдигне въпроса за Кайзер пред собственика на клуба Георги Самуилов.

Източник: Novsport

Последни новини