Али Соу: Оставаме в битката за титлата

Али Соу: Оставаме в битката за титлата

Novsport

02-03-2019, 19:52

Нападателят на ЦСКА Али Соу, който реализира хеттрик за победата с 5:1 над Септември, заяви, че „червените“ са в борбата за титлата и допълни, че той и съотборниците му ще се борят до последно за първото място. „Много съм щастлив от трите точки. Трябваше да спечелим и съм доволен, че мачът завърши добре за нас. Мисля, че се представихме на ниво, доста добре, винаги е удоволствие да вкарваш, а когато си нападател е хубаво да ти се случва по-често. Щастлив съм, че направих хеттрик“, каза Соу пред DIEMA SPORT.

„Като отбор имахме нужда от тези 3 точки. След загубата от Левски, бе важно да вземем тази победа, за да може да останем в битката за върха. Това бе най-важно в момента“.

Соу направи първи хеттрик в България, а повода заяви: „Щастлив съм, че успях в България да вкарам хеттрик и ще търся още такива постижения“. „Аз лично съм много доволен от работата с Любослав Пенев. Играем по начин, който ми пасва като нападател, мисля, че всички сме доволни. Харесва ми начина по който изглеждаме“.

„Мауридес го няма, но това не значи, че трябва да се отпускам, дори трябва да работя повече, защото съм на важна позиция. Трябва да отговаря на очаквания и трябва да работя здраво“.

„Със сигурност ще работим мач за мач. Всеки от водещите три отбора иска да е шампион. Ние сме в битката. Няма да спрем да се борим до последно. Това е сигурно“.

„Искам ние да сме шампиони. Искам ЦСКА да е фаворит, но ще трябва да почакаме и ще видим как ще се развият нещата, защото имаме работа за вършене“, завърши нападателят.

Източник: Novsport

Последни новини