Ангел Петричев: Рано е да подготвяме шампанското

Ангел Петричев: Рано е да подготвяме шампанското

Novsport

06-04-2018, 19:34

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира успеха на неговия отбор над ЦСКА с 3:2 в Разград, като той поздрави и благодари феновете на тима, а също така обясни и как се е стигнало до влизането на привърженици на ЦСКА в домакински сектори.

"Победа, три точки. Видяхте, че атмосферата се наелектризира, имаше драма. Мисля, че феновете трябва да са щастливи от това, което видяха. Нито за момент не съм мислил, че ще загубим. На полувремето казах на момчетата, че не за първи път трябва да обръщат мач и видяхте, че излязоха и спечелиха. Лудогорец беше категорично по-добрият отбор. Нашите фенове днес опровергаха всички думи, че Лудогорец няма фенове. За пореден път нашата публика доказа, че е на много високо ниво. По информация, която получих преди малко, пробивът в домакинския сектор не от този за гости, най-вероятно са прескочили огражденията на строежа."

"Зарядът беше голям преди мача, медиите и феновете говориха колко е важна срещата, макар да не мисля, че той решава титлата. От тук нататък играем мач за мач, преследваме целите си, имаме тежки мачове с Левски, Ботев и ЦСКА още един мач, така че е рано да подготвяме шампанското. Димитър Димитров се кълнеше, че не е убиждал съдията, но в крайна сметка всички го познаваме, той изживява всичко.", завърши той.

Източник: Novsport

Последни новини