Антонио Вутов защити Митрев

Антонио Вутов защити Митрев

Novsport

04-11-2018, 19:06

Голмайсторът на Ботев (Пловдив) на "Герена" Антонио Вутов защити Божидар Митрев, който направи сериозна грешка при неговото попадение при загубата с 1:4.

Бившият футболист на "сините" заяви, че умората е в основната на тази тежка загуба.

"Тежката загуба дойде, тъй като имахме сили до 35-ата минута, след което рухнахме. Знаете, че преди два дни имахме много тежък мач от 120 минути с Берое.

На почивката си казахме, че излизаме да се надиграваме, а не да се прибираме при 1:1. Просто бяхме много изхабени физически, тъй като имахме само един ден да се възстановим. Бях щастлив, че изравних, но нищо по-специално.

Ако не се допускат грешки във футбола, няма да има грешки. Смятам, че критиките към Божидар Митрев не са уместни. Всеки футболист прави грешки, а неговите се виждат повече, защото е вратар. Поздравявам го и знам, че ще пази добре занапред. Левски играе добре, треньорът им ги кара да играят добре. Аз се адаптирах в Ботев, изиграх доста мачове, чувствам се добре. С всеки изминал мач трябва да играе по-добре, днес загубихме, но се надявам ще следващия мач да се поздравим с победа", коментира Вутов.

Източник: Novsport

Последни новини