Аутуори: За първи път виждам толкова динамичен мач в България

Аутуори: За първи път виждам толкова динамичен мач в България

Novsport

28-07-2018, 23:20

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори бе впечатлен от динамиката в мача с Берое, който завърши при резултат 1:1. „Поздравявам за динамичния мач, за първи път виждам такъв мач в България и се радвам да има такива мачове с толкова динамика и интензитет. Поздравления за техния вратар, справи се много добре, поздравления и за нашите играчи”, заяви бразилският специалист след двубоя.

„Който е победител, знае че има мачове като този. За да бъдем победители, трябва да минем и през такива мачове. Този който не е победител, смята че ще спечели всички мачове, а не е така”

"Берое е  много добре организиран отбор с много добри тактически идеи. Треньорът Томаш, като такъв млад треньор, трябва да приеме всичките ни поздравления. Аз го поздравих лично след края на мача. Смятам, че беше добър мач и съм доволен от нашата игра."

"Имаме една много добра стратегия, някои от играчите днес не участваха в мача, някои играха по-малко време, като Марселиньо, който не бива да бъде натоварвана заради мача в сряда. Моята идея не е един мач, а за целия сезон, всички трябва да са добре през целия сезон."

„Случва се в някои мачове, не искам да коментирам съдийството”, заяви бразилецът за съдийството и претенциите на домакините за дузпа през първото полувреме.

Аутуори коментира и първия мач на Лудогорец с МОЛ Види. „В този мач не бяхме ефикасни, реалността е, че създадохме много положения, но не ги вкарахме.”

Източник: Novsport

Последни новини