Балъков: Ако Хубчев напусне, това не е добре за българския футбол

Балъков: Ако Хубчев напусне, това не е добре за българския футбол

Novsport

25-04-2019, 22:15

 Наставникът на Етър Красимир Балъков сподели, че според него, ако Петър Хубчев наистина е подал оставка като национален селекционер, това не е добре за родния футбол. Бала не пожела да коментира възможността да замени бившия си съотборник от САЩ 94 начело на “лъвовете”, тъй като до момента не е получавал такова предложение.

“Ако е истина за Хубчев, че е напуснал националния отбор, това не е добре, защото в него хората виждаха един от треньорите, които могат да направят нещо за българския футбол. Моето име го свързват винаги като има смени в националния отбор, но до момента не съм станал. Ако ми “почукат на вратата” да поема България, тогава ще говорим”, каза Балъков.

Наставникът на Етър смята, че равенството 1:1 с Ботев (Враца) е бил логичен резултат и също така направи предложение за повишаване на интригата в групите от втората осмица.

“Крайният резултат е логичен. Щеше да е жалко, ако бяхме загубил този мач. Старахме се през целия двубой. Рискувахме с по-атакуваща схема и резултатът дойде. Доволни сме от резултата. За да имаш шанс да изравниш трябва да поемеш риск. Жалко за Иван Петков, който се контузи. Имаше подем в него. Свързана е с ахилеса може би. Възможно е да има операция. Трябва да се помисли как да се направят тези групи по-интересни. Има много безсмислени мачове. Този не беше такъв, но трябва да се направят някои подобрения. Например да се редуцират точките така, че последния да може да достигне първия с няколко победи”, каза още Бала.

Източник: Novsport

Последни новини