Балъков: Етър и ЦСКА са двата ми любими отбора, откакто съществувам на този свят

Балъков: Етър и ЦСКА са двата ми любими отбора, откакто съществувам на този свят

Novsport

21-05-2018, 22:59

Треньорът на Етър Красимир Балъков не скри радостта си от успеха на Етър в реванша срещу Дунав, който осигури място в елита на "болярите" и през новия сезон. "Тежък мач. Казах на момчетата преди мача „Минахме през три такива мача, да не изпускаме питомното и да играем бараж с Царско село. Ще е жалко за усилията ни." И в други отбори съм работил но толкова задружни играчи не съм имал."

„Иван Стоянов вкара перфектен гол, каквито аз вкарвах едно време” каза с усмивка треньорът на Етър и добави:  Благодаря на феновете за феновете за подкрепата. Приказките са излишни сега, важно е че изпълнихме мисията".

"Започва да се образува фенска група, което ме прави щастлив. Сега е моментът да се направи крачка напред. Не зависи от мен само, не съм Господ, не мога да огрея навсякъде."

„Никога не трябва да се отпускаш, дори при аванс от два гола. Добре, че моите футболисти проявиха психика и устояха на този напън, който се получи след като вкараха Дунав.”

Балъков коментира и бъдещето си в Етър така: „Има доста разговори, които трябва да се проведат. Да се види дали има някаква перспектива. Общинските отбори първата година са много добри, може да се задържат една година и на третата година идват проблемите . Натрупват се задължения и така. Трябва да се намери път, да се решават такива проблеми. Много разговори проведох с много бизнесмени, с ръководството на общината. Има желание за промяна, но реални промени няма. Тепърва ни предстоят разговори.”

"Свикнал съм със спекулации. Това не е нещо ново за мен. Единствено ще кажа, че не са водени още разговори с мен и това, че Етър и ЦСКА са двата ми любими отбора, откакто съществувам на този свят", каза на финал Бала.

Източник: Novsport

Последни новини