Балъков за мача с Черно море: Очаквам повече борба, отколкото футбол

Балъков за мача с Черно море: Очаквам повече борба, отколкото футбол

Novsport

30-11-2018, 00:02

Здрава битка с борба на тежък терен чака „Етър“ в гостуването си на „Черно море“.

Това заяви мениджърът на „болярите“ Красимир Балъков в навечерието на срещата в петък от 17:30 часа, с която стартира кръг №17 от Първа лига. 

„Двубоят ще бъде повече борба, отколкото футбол. Условията са тежки, но се готвим за здрава битка. Надявам се времето малко да се пооправи и да ни позволи да играем футбол”, коментира Балъков.

Въпреки, че мачът е директен спор за шестото място, в Етър са категорични, че временните позиции в таблицата не са най-важното.

„Класирането изобщо не ме интересува, играем мач за мач и задачата ни е да събираме точки, а сметките ще ги правим напролет“, поясни Бала.

Куп кадрови проблеми връхлетяха тима преди срещата. Ерик Почански още не е възстановен и ще бъде на линия чак за следващия мач с Ботев (Враца). Сериозна ще е липсата в защита на наказания Венци Василев, както и отсъствието на халфа Аласана Мане.

Талантът на Барселона е с разтежение и отпадна от групата, а най-реалистично е завръщането му чак за следващото гостуване на Левски.

Яни Пехливанов пък пропусна целия полусезон. Въпреки всичко, етърци са в подем и са амбицирани да продължат силната серия и срещу „моряците”.

Източник: Novsport

Последни новини