Балъков: Има много за коригиране, но ще ни трябва време

Балъков: Има много за коригиране, но ще ни трябва време

Novsport

10-02-2018, 18:41

Има много за коригиране, но ще ни трябва време, обяви треньорът на Етър Красимир Балъков след успеха с 2:1 срещу Литекс в контрола.

"Някои неща обаче се случиха добре, момчетата се опитват да ги изпълняват. Трябва обаче да се адаптират към българските условия, защото терените тук са малко по-бавни, а и климатът е по-различен. Усети се през първото полувреме, че топката върви по-бавно. Надявам се с помощта на хората, които бяха на мача, и на още много, които ще дойдат, че ще стане добра атмосфера за първия мач. Ние нямаме много алтернативи, трябва да излезем и да побеждаваме", заяви Балъков пред официалния сайт на Етър.

"От вторник вече ще се знае кой е основният състав, въпреки че при нас няма основен състав. Но вече на 90% съм наясно кои ще започнат срещу Септември. Още веднъж поздравявам феновете, които дойдоха в това студено време. Пак апелирам към тях да бъдат търпеливи, защото хубавият футбол не се прави за два дена. Трябва да сме заедно и в трудните моменти. Иначе ще влезем в "кръга на дявола", а ние искаме да си печелим точките и да си постигнем целите", добави той.

Източник: Novsport

Последни новини