Балъков: Минало-заминало, нищо не можем да променим

Балъков: Минало-заминало, нищо не можем да променим

Novsport

22-04-2018, 23:13

Напержението е огромно. Когато няма спокойствие, отборът не действа така, както трябва. Това се случи и днес. Без спокойствие таймингът е лош. Когато трябваше да бъдем напред, ние се дърпахме назад. Минало-заминало, нищо не можем да променим, обясни треньорът на Етър Красимир Балъков след загубата от Дунав с 0:1.

“Жалко, защото преди мача бяхме в добро настроение. Искахме тази английска седмица да я завършим по най-добрия начин, но и късметът не бе с нас. Не трябва да се прави трагедия от тази загуба. Още преди мача знаехме, че ще бъдем на баражи, не знам срещу кого ще е по-добре да се паднем там", добави той. 

"Фактът че сме на бараж не трябва допълнително да ни напряга. Ще починем два дни и ще изчистим главите, и от другата седмица ще се готвим за последния мач с Локо (Пд) и за баража. Не може да си избираме съперника, защото когато си правиш планове, винаги излизат криви. Искаме третото място защото дава авторитет, но няма проблем и да сме четвърти. Всеки футболист, който се бори за оцеляване, се чувства затормозен. Сега трябва да изчистим главите и да променим това, което предстои", каза още бившият национал. 

"Липсваха ни някои опитни играчи като Сърмов, който е много важен за нашия отбор. От друга страна имаме и други футболисти, показвали сме, че и с тях можем да печелим. Жалко за ситуацията, в която се намираме, но това е футболът. Трябва да забравим лошото и да се мотивираме за следващите мачове”, завърши Балъков.

Източник: Novsport

Последни новини