Балъков: "Познавам Гриша Ганчев, но не съм говорил с него"

Балъков:

Novsport

23-05-2018, 22:58

Не съм разговарял с Гриша Ганчев, ние с него се познаваме, ако той някой ден иска да говори с мен, ще ми се обади и ще говорим, обяви мениджърът на Етър във връзка с появилата се информация, че е гласен за заместник на Христо Янев в ЦСКА.

"Ннямали сме такава среща, искам медиите да спрат да спекулират с темата ЦСКА, защото те си имат треньор в лицето на Христо Янев, който аз много уважавам", каза още Балъков.

"Ако някой клуб се интересува от моята компетенция, от моята личност, той ще ми завърти телефон ще направим разговори, ще се разбере техните виждания и моята философия и ще се разбере, в момента съм треньор на Етър. Всичко зависи от кой отбор и какви са неговите изисквания", коментира легендарният халф.

"Оставането ми във Велико Търново няма нищо общо, с това, което дискутираме, сърцето ми е във Велико Търново, дори да не съм там, ще помагам с каквото мога, въпросът е да се финансира клубът, за да може да има едно спокойствие. До 60-годишна възраст искам да се занимавам с треньорство, а след това може да заема и друга функция, но засега не мисля за нея", добави Балъков.

Източник: Novsport

Последни новини