Балъков поиска обяснение за отменения гол

Балъков поиска обяснение за отменения гол

Novsport

17-05-2018, 23:09

Треньорът на Етър Красимир Балъков остана разочарован от съдийството, въпреки че тимът му победи Дунав (Русе) с 2:0 в първата среща от плейофа за оставане в елита.

Легендата на българския футбол поиска обяснение кой е променил решението на главния съдия и той е отменил гола на Ерик Почански в 40-ата минута при резултат 0:0 заради несъществуваща засада.

“Тази победа не е достатъчна. При 2:0 противникът няма какво да губи. Един комфортен резултат, който ни дава спокойствие, но то не бива да е пълно. Мачът определено беше изключително емоционален. Всички сме хора, всички бъркаме, но на нас ни се насъбра доста - първия полусезон, втория… Много ми е интересно кой промени решението на главния съдия”, сподели Балъков след мача.

„Много съм щастлив от подкрепата, защото футболът е за публиката. С всеки мач идват все повече хора. Трябва да изчистим още доста неща, за да заприличаме на отбор от Първа лига. Картонът на Сърмов също ми е много интересно да го видя на записа. Станаха две-три ситуации, които объркаха съдиите, но и те са хора. Надявам се грешките да са били неволни”, допълни наставникът на „виолетовите” от Велико Търново.

Източник: Novsport

Последни новини