Балъков финансирал Етър с лични пари

Балъков финансирал Етър с лични пари

Novsport

02-03-2019, 09:41

Красимир Балъков е подпомогнал родния си клуб с лични пари, за да обезпечи нормалното водене на тренировъчния процес. Треньорът на Етър е дал сума от порядъка на 150 000 лева, колкото е и официалната общинска субсидия към момента, пише „Меридиан мач”.

Средствата вероятно са отишли за обезпечаването на зимния лагер в Турция и възнагражденията на играчите. Легендата е искал да помогне на момчетата си да се концентрират върху това, което правят по време на тренировките и мачовете.

Сумата трябва да е оформена като заем за Етър и се очаква при по-добри дни да му бъде възстановена. Вероятно това ще се случи след края на сезона, когато общинският съвет може да отпусне допълнително финансиране.

В момента „болярите" са сред отборите, които показват най-приятния за гледане футбол. Те до последно ще водят битка с Черно море за последното място в Топ 6, въпреки че имат по-тежка програма, а „моряците" постигнаха гръмки победи и срещу ЦСКА, и срещу Лудогорец след подновяването на първенството.

Феновете обаче са обнадеждени, че с малко късмет усилията на футболистите могат да бъдат възнаградени с класиране за финала в турнира за Купата на България. В четвъртфинала, който ще се играе след месец, „виолетовите" приемат Локо (Пд), срещу който в първенството вече записаха 0:0 като гост и 2:0 на „Ивайло" в предишния кръг.

Източник: Novsport

Последни новини