Балъков: Целта пред Етър е да се спаси

Балъков: Целта пред Етър е да се спаси

Novsport

27-01-2019, 18:28

Старши треньорът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков остана доволен от видяното при равенството 1:1 с полския гранд Висла (Краков). Легендарният плеймейкър сподели, че е доволен от идеите в играта на “болярите”, които записаха пореден силен резултат в Анталия, Турция.

“Не мисля, че мога да видя най-доброто лице на Етър в момента, тъй като кондиционно не сме на необходимото ниво. Идеите, които виждам обаче, ме радват. Доволен съм. През първата част ни липсваше необходимата динамика. Може би това се дължи на нарушената подготовка”, коментира Балъков.

“Ние и миналата година бяхме една от приятните изненади в шампионата. За мен няма да е неочаквано, ако успеем да се изкачим по-нагоре в класирането. Докато реално не се спасим от изпадане, няма как да си поставяме други цели”, допълни още наставникът на “болярите”.

“Докато трансферният прозорец е отворен, винаги има вариант за входящи и изходящи трансфери. На 95% обаче това са футболистите, с които ще започнем първенството. Надявам се, че няма да имаме сривове във финансовата част, за да надградим над спортната”, допълни още легендата на Спортинг (Лисабон) и Щутгарт.

Източник: Novsport

Последни новини