Балъков: Чака ни битка

Балъков: Чака ни битка

Novsport

02-03-2018, 16:20

 В състава на Етър няма проблеми с контузени и наказани преди домакинския мач с Черно море от поредния кръг на Първа лига. Мачът е в събота от 12:30 часа на стадион "Ивайло". Амбицията на "болярите" е тимът най-после да вземе първата си пролетна победа. 

"Нямаме други очаквания, освен победа. Реалисти сме, шансовете ни са 50:50, но разчитаме на подкрепата на нашата публика. Чака ни битка, подготвени сме за битка! Черно море е здрав отбор, при този терен и условия мачът ще бъде повече на характер и воля за победа. Момчетата са наясно какво ги очаква, искам от тях само да бъдат напълно спокойни и да дадат всичко от себе си и дано този път имаме и малко късмет", коментира главният мениджър Красимир Балъков.

Стадион "Ивайло" от два дни се чисти активно и ще бъде готов за мача. Билетите за двубоя вече се продават в офиса на Етър на стадион "Ивайло", като от клуба призоваха талоните да се купуват предварително, за да няма струпвания по касите в минутите преди мача. От петък сутринта със заповед е затворен паркингът пред стадион "Ивайло", за да боже да бъде изчистен от снега и се призовават гражданите да преместят колите си. В деня на мача - събота, касите пред стадиона ще бъдат отворени от 11:00 часа за продажба на билети и се отварят входовете за влизане.

Източник: Novsport

Последни новини