Баскетболен спец поема физическата подготовка на Ботев Пд

Баскетболен спец поема физическата подготовка на Ботев Пд

Novsport

09-06-2019, 10:45

Ръководството на Ботев Пловдив вече е осигурило нов кондиционен треньор. От утре за физическото състояние на канарчетата ще отговаря Тодор Георгиев.

До момента той водеше кондиционната подготовка на баскетболния Академик, където свърши отлична работа, съобщава plovdivnews.bg.

Назначението му вече е консултирано с Желко Петрович, който се очаква до часове официално да стане старши треньор на жълто-черните. Както е известно, за работата на вратарите ще се грижи Михаил Ролев.

След като Ботев привлече Георги Аргилашки от Берое, се очаква до дни към тима да се присъедини и друг страж - Янко Георгиев, който пазеше на вратата на изпадналия във Втора лига Септември София.

Двамата трябва да заместят напусналите Даниел Кайзер (Шльонск Вроцлав) и Иван Чворович. Очаква се последният да премине в новака в Първа лига Царско село.

От Ботев все още не са оповестили плановете си за лятна подготовка. Това е свързано с факта, че тимът все още няма треньор. Очаква се все пак днес да има някакво развитие по темата.

Източник: Novsport

Последни новини