Бащата се завръща в Локо Пд

Бащата се завръща в Локо Пд

Novsport

08-10-2018, 13:13

Един от големите любимци на феновете на Локо (Пд) Христо Колев-Бащата ще се завърне на работа в клуба. Новината бе потвърдена лично от собственика на „черно-белите" Христо Крушарски.

Той даде за пример легендата, който се е съгласил да помага в това, в което е най-добър. Колев ще бъде треньор по техника на талантите в школата и ще работи индивидуално най-вече с халфовете и нападателите.

„Това е пример и за други изявени бивши футболисти. Това е пътят да се помага. Не, както правят повечето, да основават собствени школи и така да конкурират клубовете, които навремето са инвестирали в тях и да печелят от такси.

Лично аз винаги съм уважавал Христо Колев и съм искал той да прави това, което умее най-добре. Гарантирам, че този път няма да бъде употребен, каквито подмятания чух, когато си тръгна при идването на Бруно Акрапович. Сигурен съм, че може да помогне много на децата", обяви пред „Меридиан мач" Христо Крушарски.

Той отдавна искаше да ангажира Бащата именно под тази форма, но легендата доста време отказваше. Сега обаче негови близки са го убедили да приеме предложението и отново да е съпричастен с любимия си отбор.

Източник: Novsport

Последни новини