Бащата се тества преди завръщането на „Лаута"

Бащата се тества преди завръщането на „Лаута

Novsport

18-10-2018, 09:28

Легендата на Локо (Пд) Христо Колев -Бащата все още не е взел окончателно решение дали да се завърне на „Лаута".

Припомняме, че преди около 10 дни босът на „смърфовете" Христо Крушарски обяви, че е поканил Бащата отново на работа в клуба. Оттогава обаче Христо Колев не се е появявал в офисите. През изминалия уикенд легендарният плеймейкър все пак е отишъл на базата, за да гледа два юношески мача.

Според информация на „Меридиан мач" Бащата първо искал да тества дали ще бъда от помощ на треньорите в ДЮШ и чак тогава да приеме офертата на Крушарски.

Идеята на боса на Локо е легендата да бъде тактически треньор в школата, но така и не е станало дума какви точно ще са функциите му. Заради това Бащата иска първо да се срещне с шефа на ДЮШ Димитър Палазов и треньорите, за да разбере дали ще им е полезен.

В същото време продължава напрежението между феновете и наставниците в школата. Във вторник вечерта група привърженици на Локо са атакували един от треньорите - Кириякос Георгиу на самия терен. Това е станало, докато той се е канел да изведе U17 в контрола със Спартак (Пд).

Ултрасите са потърсили обяснение от наставника в ДЮШ за негов пост във фейсбук, с който Георгиу намеква, че феновете са от нежния пол и дори им подарява глухарче. За щастие атаката е била само словесна и всичко се е разминало без ексцесии.

Източник: Novsport

Последни новини