Берое - Левски (СЪСТАВИ)

Берое - Левски (СЪСТАВИ)

Novsport

24-05-2019, 16:11

 Берое и Левски ще се изправят един срещу друг в последния кръг от шампионата в Първа професионална лига. Срещата е без никакво значение за двата тима. "Сините" са на трета позиция, а старозагорци са точно под тях, но нямат шанс да ги изместят.

Все пак двата тима се очаква да играят за феновете и за своята чест. Последните две срещи завършиха с победи за Берое. Едната от тях бе доста болезнена на "Герена" с 1:2. Тогава "сините" поведоха в резултата, но голове на Карлос Охене и Педро Еуженио донесоха победата на старозагорци.

Заради обстоятелствата треньорът на столичани Георги Тодоров реши да даде почивка на част от основните си футболисти, които да запазят силите си за баража за Лига Европа срещу Етър. Нуно Рейш е наказан. За Стара Загора не заминаха още Николай Михайлов, Живко Миланов, Иван Горанов, Кали Тиам, Паулиньо и Станислав Костов. Извън групата остана още Серджиу Буш, Антони Белмонт и Богдан Вашчук. 

Александър Томаш няма да може да разчита на контузените Карлос Охене и Педро Еуженио. Гаджев, Георги Ангелов и Вандерсон също не попадат в сметките на младия специалист, тъй като лекуват тежки травми. Яя Меледже пък изтърпява наказание за девет жълти картона. 

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК 

Берое - Левски 0:0 

Берое: Перниш, Желев, Алкан, Мешка, Цветков, Камбуров, Бандаловски, Василев, Леони, Бригидо, Минчев

Левски: Кръстев, Цветкович, Нганиони, Д. Иванов, Унтонджи, Мариани, Райнов, Ст. Иванов, Петков, Сейдахмет

Източник: Novsport

Последни новини