Берое без капитана си срещу Септември, Митов готви рокади

Берое без капитана си срещу Септември, Митов готви рокади

Novsport

15-09-2018, 08:33

Капитанът на беройци Мартин Райнов не тренира пълноценно със съотборниците си през седмицата и Вероятно ще остане извън строя за днешното домакинство на столичния Септември. Очаква се мястото му в средата на терена, до Александър Цветков, да бъде заето от възстановилия се от контузия Иван Минчев. Другият национал при старозагорци - Иван Бандаловски, се готви наравно със своите през изминалите дни, но заради натрупана умора може да получи почивка. Той игра и в двата мача на трикольорите - със Словения и Норвегия. Ако Томаш прибегне до този ход, като титуляр на десния бек ще започне Милен Желев.

Отляво на отбраната ще действа Матеус Леони, а в нейното сърце тандем ще оформят Камен Хаджиев и Ерол Алкан. Атаката ще води Мартин Камбуров, подпомаган от втора линия от Борислав Цонев. Отдясно на нападението ще е Рубен Бригидо, а отляво Вандерсон. През изминалия сезон зелено-белите не оставиха никакви шансове на днешните си съперници, записвайки две победи над тях с 1:0 в София и с 5:1 в Стара Загора.

Феновете на Берое очакват нова изразителна победа след тази с 4:0 над Ботев Враца в предишното домакинство.

Старши треньорът на Септември София Николай Митов не е доволен от представянето на защитата от началото на сезона. Столичани запазиха суха мрежата си само в първия кръг при визитата на Верея -0:0. В следващите 6 мача те инкасираха 11 попадения. Отделно Септември влезе в серия от 4 поредни загуби. Митов е предвидил рокади в ариергарда. След наказания на десния бек се завръща Георги Стоичков. Диаби пък ще замени Добрев в центъра на защитата до Бенга.

В състава след контузия се завръща Крис Гади. Основният футболист в схемата на Митов пропусна последния мач с Етър заради контузия.

Източник: Novsport

Последни новини