Берое влиза в дербито с мисъл за бронза

Берое влиза в дербито с мисъл за бронза

Novsport

06-05-2018, 09:19

Берое приема Верея в битката за Стара Загора от плейофите в първата шестица. Мачът е тази вечер от 20:00 часа. 

Съставът на Александър Томаш е фаворит и ще се стреми към задължителни 3 точки, за да се доближи до Левски и да запази шансове за третото място в крайното класиране. Верея със ссигурност ще завърши на 6-а позиция и доиграва сезона, но ще се опита да обърка плановете на градския си съперник.

В последните си 3 мача Берое не записа победа и инкасира общо 12 гола. 7 от тях бяха дело на шампиона Лудогорец. Освен това, беройци спечелиха само едно от последните си 5 домакинства. 

В предни позиции отново ще се разчита на Педро Еуженио и Мартин Камбуров, които са вкарали повече от половината голове на отбора. 

Верея е в много слаба форма - 7 загуби от последните 8 мача. Тимът на Елиаш да Силва е в серия от 4 поражения на чужд терен. Наказани за дербито днес са Здравко Илиев, Иво Иванов и Георги Андонов. Верея няма футболист с повече от 5 гола през кампанията. 

Верея няма да може да използва наказаните Здравко Илиев, Иво Иванов и Георги Андонов. "Лъвовете" загубиха 7 от последните си 8 срещи. 

По-рано през сезона Берое и Верея се срещнаха три пъти, като Берое постигна две победи, а един мач завърши наравно. В тези двубои Верея не успя да отбележи гол.

Източник: Novsport

Последни новини