Берое пази Борислав Цонев за ЦСКА

Берое пази Борислав Цонев за ЦСКА

Novsport

21-10-2018, 09:49

Националът на Берое Борислав Цонев почти сигурно ще пропусне гостуването на Витоша в Бистрица в понеделник от 20:00 часа.

Атакуващият халф е контузен и няма да бъде възстановен за визитата в София. Той получи травма още преди лагера на трикольорите в мача с Локомотив  Пловдив преди паузата в шампионата. Цонев все пак се яви на базата в Бояна, но не игра в нито един от двата двубоя с Кипър и Норвегия.

Лекарският щаб на националния отбор се опита да го вдигне за сблъсъците от Лигата на нациите, но не успя. Така бившият футболист на Левски не пътува за мача в Осло, а се върна в Стара Загора.

Заралии обаче няма да рискуват здравето на един от най-добрите си играчи от началото на сезона, като ще го пазят за домакинството на ЦСКА на 27 октомври (събота) от 15:00 часа.

Мартин Райнов, който е капитан на тима, до последно ще е под въпрос. Той е с травма от мачовете на националния отбор още през септември и така и не успяваше да се появи в игра.

В състава се завръща централният защитник Ерол Алкан. Холандецът от турски произход лекуваше контузия, а и беше на сватба. Той ще си партнира с Камен Хаджиев. Десният бек Иван Бандаловски е наказан и вместо него ще започне Милен Желев. На левия се очаква да започне Матеус Леони вместо Александър Василев.

Вече в четири поредни мача Берое няма загуба - два успеха и две равенства, плюс класиране на осминафиналите.

Източник: Novsport

Последни новини