Бесният Томаш: Елементарни грешки, не мога и да ги опиша!

Бесният Томаш: Елементарни грешки, не мога и да ги опиша!

Novsport

27-07-2019, 23:24

 Наставникът на Берое Александър Томаш бе критичен към своите футболисти след поражението с 1:3 от Арда (Кърджали). Специалистът посочи многото пропуснати положения като основна причина за днешната загуба.

"Бесен съм! Футболът е игра на голове. Елементарни грешки. Не мога да ги опиша. Освен много работа трябва и късмет. Вместо да затворим мача… И през второто полувреме бяхме по-добрият отбор. Контролирахме мача, както ние искахме, но трябва да се отбележи гол. До гола нямам забележки, но оттам нататък не искам да коментирам. Не може да си водещ отбор, да надиграваш противника и да губиш мача. Вината може и да е в мен. Ще анализирам мача. На нас ни трябват победи. Трета година съм тук и много добре го осъзнавам. Допускаме ситуации без положения и ни вкарват гол".

"В нашето семейство знаем какво искаме. Не мога да съм недоволен от играта, защото игрово стояхме по-добре. Не отбелязвахме положенията си. Не само Еуженио ни липсва. Някои други хора също трябва да се събудят. Два поредни мача един и същи човек прави грешки”.

Източник: Novsport

Последни новини