Бивш шеф в Левски: Назначението на Петър Хубчев закъсня

Бивш шеф в Левски: Назначението на Петър Хубчев закъсня

Novsport

17-06-2019, 12:07

Бившият шеф в Левски - Андрей Желязков коментира актуалните теми в "синия" клуб. Според Жужо вековниците са се забавили изключително много с назначението на Петър Хубчев.

Желязков отказа да коментира и обявяването на Ивайло Петков за нов спортен директор. Ето какво каза още той:

"За мен Левски закъсня с назначението на Петър Хубчев, а не със селекцията", категоричен бе бившият директор на клуба.

"Хубчев трябваше по-рано да поеме нещата, за да може донякъде да въведе стила, на който ще разчита. Сега ще има много малко време, защото Лига Европа наближава. Иначе е ясно, че с него ще дойде дисциплината и немски стил", продължи Желязков.

"Важното за мен е Левски да намери точните играчи, а не да се бърза. Клубът има нужда от четирима класни играчи, но те наистина трябва да бъдат такива. Не само да се взема бройка, а после през зимата да бъдат изгонени и да се плащат неустойки. Затова не трябва да се бърза в тази посока. Трябва да се прецени дали наистина има нужда от играчите, които се предлагат. Ако в Левски има добри футболисти на тези постове, то няма смисъл от трансфери. Тези четирима, за които говоря, трябва да са класа. Ако не се намерят в момента такива, то клубът трябва да пуска юноши. Тези момчета ще натрупат опит сега, а след още една подготовка биха блеснали. Стига да желаят да се развиват", коментира Желязков.

"Младите едно време по-лесно пасваха на отборите, както бе с Гонзо и останалите, които привлякохме. Просто бяха такива. Сега момчетата бързат да научат коя певица ще пее в дадено заведение тази вечер или татуиран певец. А има толкова полезна информация в интернет. Защо не погледнат как тренира Мбапе, какво яде. Не е важно дали ще станат като него, но поне да научат нещо. Хубаво е да се обличаш добре, но не може да си известен само с колата си. Трябва да си куче на терена, а навън човек за пример", каза още Андрей Желязков.

"Не мога да коментирам назначението на Ивайло Петков. Няма практика да говоря за колеги. За този пост трябват знание и усилия. Много важно също така е да си помислиш преди да приемеш. Да си кажеш дали достатъчно искаш този пост. И да си вярваш", разкри бившият национал пред "Меридиан Мач".

Източник: Novsport

Последни новини