Благо: Любо като ръководител не е направил нищо, а Боби е голямо име и в Европа

Благо: Любо като ръководител не е направил нищо, а Боби е голямо име и в Европа

Novsport

10-03-2018, 12:29

„Националният отбор няма класата, която сме имали през 1994 година. Няма го този играч, който да тропне по масата и да вдигне отбора.” 

Това каза бившият национал и футболист на Славия Благой Георгиев, който посочи, че винаги ще помни с добро шефа на "белите" Венси Стефанов и заяви още, че не може и не трябва по такъв начин да се помага на ЦСКА и Лудогорец 

„Не трябва обаче да се сменят постоянно селекционерите на България, а да се даде време на Петър Хубчев”, коментира Благо в ефира на Канал 3. 

„Искам да се класираме на голям форум, но не виждам светлина в тунела. Надявам се да не съм прав, защото винаги ще бъда фен на националния отбор. Всички българи трябва да подкрепяме тима”, посочи той, а после сподели мнението си относно преизбирането на Борислав Михайлов за президент на БФС.

„Щом е спечели конгреса с такава преднина, значи няма какво да го коментираме. Боби е голямо име не само в България, но и в Европа. Уважавам Любо (Пенев) като футболист, но като ръководител не е направил нищо, докато Боби прави каквото може – например една база, бори се, доколкото е възможно в България”, допълни той и категорично заяви, че не се вижда повече във футбола, след като прекрати спортната си кариера.

Източник: Novsport

Последни новини