Благомир Митрев: На терена не играят парите

Благомир Митрев: На терена не играят парите

Novsport

17-02-2018, 09:09

Треньорът на Верея Благомир Митрев разкри какво е настроението в тима му преди днешния сблъсък с ЦСКА.

"За втори път в кариерата си съм треньор в елита. През 2005-а водих в няколко мача Нафтекс. Връщам се в голямата игра и съм жаден за успехи.

Класата и добрите финансови възможности на ЦСКА са безспорни. Но на терена не играят парите. Разузнали сме силните страни на съперника и имаме своите шансове.

Текучеството на футболисти е нормално явление. Направихме добра подготовка и сме готови за шампионата. Вярваме в силите си, не сме се предали отсега срещу ЦСКА. Победите над Лудогорец и Левски ни дават увереност", каза Митрев пред "Тема Спорт".

"Място в шестицата е нашата цел. След сблъсъка с ЦСКА ни предстоят наглед по-леки двубои, но трябва да сме максимално концентрирани.

Определено имаме потенциал да играем в Топ 6. В момента на проби имаме един играч - Мохамед, за когото ще решим дали да го задържим в понеделник", отчете още Благо Митрев.

До вчера вечерта на играчите на Верея не бяха обещани конкретни премии, но непосредствено преди срещата вероятно ще се обявят солидни бонуси. По-рано през седмицата футболистите получиха по една заплата.

Източник: Novsport