Божинов: Респект към синя България, Левски ми е на сърцето

Божинов: Респект към синя България, Левски ми е на сърцето

Novsport

25-11-2018, 20:18

Играчът на мача в двубоя между Левски и Ботев Враца Валери Божинов коментира успеха на тима си с 3:1, но отдаде заслуженото и на съперника.

"Тежко се говори сега, емоция, адреналин, разговаряхме с треньора, да ги пресираме, Левски има класни футболисти, но когато сме един юмрук, когато играем добре се получава. Победихме Левски защото си реализирахме положенията, демонстрирахме характер и се борихме, поздравявам съотборниците си. Мач като мач, тук съм играл, за мен е удоволствие да играя тук, съжалявам за отбора на Левски, шампион се става като си взимаш такива мачове", каза Божинов.

"Направих сърце и за феновете, и за Биляна, която ми се обади преди мача, за да ми каже да ѝ покажа сърце. Левски трябва да стане фактор, респект към синя България, Левски ми е на сърцето, съжалявам за това, което се случва. Дано новите хора да променят отбора, Левски има нужда от правилни хора, от хора, които си вършат добре работата. Левски да стане фактор", добави той.

"Тепърва предстои трудното за нас, направихме нещо голямо, но трябва да покажем това и в следващите мачове. От утре в главите трябва да бъде мачът със Септември, ще играем за победа, ще опитам този град и тази публика заслужават хубави емоции, надявам се да направим Ботев Враца да е фактор", каза още Божинов.

Източник: Novsport

Последни новини