Ботев Враца гони поредна победа срещу Септември

Ботев Враца гони поредна победа срещу Септември

Novsport

02-12-2018, 09:12

Ботев Враца ще преследва четвърта поредна победа днес срещу Септември. Врачани имат и две поредни успешни домакинства, което очаквано ги прави фаворит за двубоя.

За мача отпадат двамата наказани халфове Иво Михайлов и Даниел Гаджев, но пък се завръща Йордан Апостолов. Няма да е изненада, ако при резервите пак седнат двамата вратари Христо Митов и Николай Банков заради късата скамейка на врачани.

След успеха с 2:1 над Черно море в миналия кръг пък, сега треньорите на Септември Христо Арангелов и Мариян Христов се надяват, че техният отбор ще успее да излъже във Враца и намиращия се отлична форма тим на Ботев.

Очаква се дуото да заложи на състава, победил „моряците", но с една промяна. На пейката навярно ще седне Иван Арсов, който ще бъде заменен от Стилиян Николов. Арсов сбърка сериозно при попадението на Жоржиньо, като позволи на асистента Георги Илиев да му отнеме с лекота топката. Николов пък бе наказан за двубоя с Черно море.

Иначе схемата на Септември ще е отново 4-1-4-1, като на върха на атаката ще е Крие Гади. Не е тайна, че таранът Мирослав Будинов не попада много в сметките на треньорите и може би ще напусне през зимата.

Източник: Novsport