Ботев Пд си хареса вратаря на Витоша

Ботев Пд си хареса вратаря на Витоша

Novsport

21-03-2019, 11:09

 Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) си е харесал вратаря на Витоша (Бистрица) Християн Василев като потенциално лятно попълнение. Фактът, че договорите на Даниел Кайзер и Иван Чворович изтичат и към момента с нито един от двамата няма ново споразумение, превръща поста под рамката в приоритетен за подсилване, пише „Меридиан мач“. „Жълто-черните“ наблюдават от няколко седмици сина на бившия страж на Шумен и ЦСКА Илиян Василев. Той изнесе някои впечатляващи мачове с екипа на „тигрите“, а това, че напоследък попадна под светлината на прожекторите заради няколко груби грешки, не променя намеренията на пловдивчани към него. В щаба на „канарчетата“ са сигурни, че Василев-младши има потенциал да се развие като един от най-добрите на своя пост в Първа лига.

Все пак ръководството на Ботев се надява и че ще успее да задържи настоящия титуляр Даниел Кайзер. Полякът протака цяла зима, след като подписа с мениджърска агенция, а тя държи да си получи солидна комисионна при преподписването.

„Имаме предложение за него и за мениджърите му и чакаме отговор в близките дни. Съжалявам, че по-рано не се стигна до споразумение между нас и Кайзер. Но той и мениджърите му проточиха разговорите“, обяви Адалберт Зафиров.

В същото време Зафето потвърди и че само временно е шеф на ДЮШ на Ботев (Пд). Той отсече, че Ферарио Спасов е вариант за поста, но още не е сигурно, че ще го заеме.

Източник: Novsport

Последни новини