Бригидо: В последните срещи се представяме прекрасно

Бригидо: В последните срещи се представяме прекрасно

Novsport

12-05-2019, 10:18

Офанзивният халф на Берое Рубен Бригидо бе избран за играч на мача при победата на тима си с 1:0 над Ботев Пд в анкетата на gong.bg.

Португалецът вкара с красив изстрел. Това бе негов 3-ти гол в елита този сезон. Интересното е, че всичките му попадения са срещу пловдивски отбори. Той се разписа в мрежата на Ботев и в Стара Загора през август (2:1), а беше точен и на "Лаута" през март (1:4). За година и половина в Берое Бригидо има 48 участия и 3 гола в елита.

"Доволен съм от гола си и представянето на целия отбор. Добра победа за нас. Искаме да завършим 4-ти. Ще направим всичко възможно да спечелим оставащите мачове. Контролирахме топката и темпото. В последните двубои играем прекрасно.

Намираме се в добър период, задружни сме и доказахме, че сме добър отбор. Сега е важно какво ще направим срещу ЦСКА. Борим се за клуба, за феновете и за самите себе си. Ще се постараем само да бием", каза Бригидо.

"Щастлив съм тук. Приемат ме отлично. Вече година и половина съм в Берое. През лятото ще обсъдим моето бъдеще и ще видим какво ще стане. В Берое ме приемат много добре", допълни португалецът.

Източник: Novsport

Последни новини